little_crow -Me7al Kitty-
Брой мнения : 29 Age : 31 Localisation : Far Away Registration date : 06.06.2007
| Заглавие: I have nothing to say, but I want to be heard Сря Юни 06, 2007 11:06 am | |
| тoва са моите творенийца Болка Тръгна си от мен. Две сълзи пророних . и от този ден любовта от мен изгоних. Уви , трудно се оказа да спра да искам аз любов . Но ти от мен се отказа и станах аз човек нов. Сега мисля само за смъртта. Не искам вече да живея без сърце . От мене бяга любовта , щом види безчувственото ми лице. Вече да плача , не мога . Ледено сърце не се топи. Не се страхувам и от Бога , макар , че и от това боли. Нищо не чувствам вече, само болка и тъга. Всичката човещина е надалече. Искам просто да умра. Self Sacrament това е първото, което някога съм писалаSlowly, but surely I lose my will. Slowly, but surely I lose my strength. My will to live I lose more with every day. My strength to live I lose more with everyday. I feel old and useless, I feel worn and weary. My heart crumbles, My soul cripples. I lose myself, I fade away, And my legacy Inevitably, it will not stay. Look at me! Desintegrating. Look at me! Evaporating. Forget me! I will be no more. Forget me! Look at me no more. | |
|
MurderDoll Heartless Street Soldier
Брой мнения : 37 Age : 33 Registration date : 10.04.2007
| Заглавие: Re: I have nothing to say, but I want to be heard Сря Юни 06, 2007 7:06 pm | |
| 0.о COOL!I cannot believe, you write unique lyrics!!! Ъм...така де страхотни са!Евалата! | |
|
little_crow -Me7al Kitty-
Брой мнения : 29 Age : 31 Localisation : Far Away Registration date : 06.06.2007
| Заглавие: Re: I have nothing to say, but I want to be heard Сря Юни 06, 2007 7:13 pm | |
| Благодарско ! Радвам се че ти харесват | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: I have nothing to say, but I want to be heard | |
| |
|