Avril Lavigne Forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Avril Lavigne Forums

http://personally-creation.nice-board.com/index.htm

ИндексЗбИжЗИЙТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

На разходка в парка

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Джейн
Чувствителен люляк™
Джейн

Брой мнения : 112
Registration date : 06.04.2007

На разходка в парка Empty
ПисанеЗаглавие: На разходка в парка   На разходка в парка Icon_minitimeНед Апр 08, 2007 8:49 pm

Това е мястото,където може да си починете след уморителен ден,или да се разхождате с приятели Wink
На разходка в парка 160ea585264712cb
Върнете се в началото Go down
https://avril-entertainment.editboard.com
Hilary Duff

Hilary Duff

Брой мнения : 88
Registration date : 07.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: На разходка в парка   На разходка в парка Icon_minitimeПон Апр 09, 2007 1:44 pm

Една сутрин Хил реши да се разходи в парка с кучето си.Тя излезе от къщи и се запъти на там...след малко стигнаха, защото той беше наблизо:
-Колко е хубаво тук!-ахна Хилари докато гледаше с удивление около себе си-Хайде, Сам!Заслужава си да разгледаме това местенце!!!-тя тръгна по-алеята и се наслаждаваше на гледката...изведнъж Сам започна да лае...-Хей, хей...какво има?-кучето обърна главата си на другата страна -Леле!-ахна Хил,докато гледаше езерото-Браво Сам!-тя погали кучето по главата и затича към езерото...
Diva
sexy girl
Diva

Брой мнения : 19
Registration date : 30.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: На разходка в парка   На разходка в парка Icon_minitimeЧет Май 03, 2007 2:23 pm

Един ден на Дива и се при иска да се разходи в парка:
"как ми се разхожда н ачист въздух"
-Защо пък не!-грабна якето си и тръгна-Колко е хубаво тук защо не си взех скицника можех да го нарисувам sunny Утре! Smile -лека полека обиколи целия парка.
-Хайде да се прибирам,че взе да става хладно.А и сега мн ми се чете книга study .
И тя се прибра краии
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: На разходка в парка   На разходка в парка Icon_minitime

На разходка в парка
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Avril Lavigne Forums :: Виртуален свят :: Паркът ни-
Идете на: