Брой мнения : 112 Age : 31 Registration date : 06.04.2007
Заглавие: Филмираните книги Пон Апр 09, 2007 10:07 am
Какво мислите за книгите,които са филмирани? Гледате ли често такива и харесват ли ви? Нещата по филма такива ли са,както сте си ги представяли,докато сте чели книгата?
HoT_BeBzZzZ
Брой мнения : 25 Registration date : 09.04.2007
Заглавие: Re: Филмираните книги Пон Апр 09, 2007 2:26 pm
Сигурно не е много добър пример,но вчера и онзи ден гледах двете части на филма ,,10-тте Божи заповеди" да ви кажа честно личеше си че е направен от американци само се мляскаха в тоя филм и имаше много промени от Библията.Но честно казано във филмите са много по различни представите и на някой са много добре представени с ефекти ..с малко компютърна техника .Така че не се оплаквам (пак се впуснах в размисли МЛЪКВАМ)
Hilary Duff
Брой мнения : 88 Registration date : 07.04.2007
Заглавие: Re: Филмираните книги Пон Апр 09, 2007 2:46 pm
Ами...съкръщават доста от нещата в книгата,които пнякога са важни...променят повечето неща както им падне...накрая половината книга е редактирана...иначе не са токкова лоши филмчетата!
Джейн Чувствителен люляк™
Брой мнения : 112 Age : 31 Registration date : 06.04.2007
Заглавие: Re: Филмираните книги Пон Апр 09, 2007 2:58 pm
На мен общо взето ми е интересно да гледам филми,които са правени по книга,която съм чела...Е,накрая оставам разочарована разбира се и през целия филм повтарям:"В книгата не е така,пък!"...доста от нещата изопачават,съкращават и..все подобни измислици...
MurderDoll Heartless Street Soldier
Брой мнения : 37 Age : 33 Registration date : 10.04.2007
Заглавие: Re: Филмираните книги Вто Апр 10, 2007 9:54 pm
Джейн написа:
На мен общо взето ми е интересно да гледам филми,които са правени по книга,която съм чела...Е,накрая оставам разочарована разбира се и през целия филм повтарям:"В книгата не е така,пък!"...доста от нещата изопачават,съкращават и..все подобни измислици...
О и аз съм така.На Хари Потър особено .Гледах преди около седмица Ерагон ами нищо общо с книгата няма...мноого се ядосвах...те направо са се оляли.Верно ако не си чел книгата филма верочтно ще ти хареса, но аз се разочаровах много.От всички филми по книги, които съм гледала мисля, че най-много ми харесва "Властелина на пръстените".
PlaY*GirL Приятелка на дявола
Брой мнения : 28 Registration date : 06.04.2007
Заглавие: Re: Филмираните книги Пон Апр 16, 2007 2:09 pm
Според мен е по-добре първо да прочетеш книгата и тогава да я гледаш, за да видиш как са я изопачили.С книгите е по-яко, защото сам си представяш обстановката, а на филм я гледаш и не е чак толкова завлдяващо както да четеш.
Feronia
Брой мнения : 10 Registration date : 23.04.2007
Заглавие: Re: Филмираните книги Пон Апр 23, 2007 9:25 pm
PlaY*GirL написа:
Според мен е по-добре първо да прочетеш книгата и тогава да я гледаш, за да видиш как са я изопачили.С книгите е по-яко, защото сам си представяш обстановката, а на филм я гледаш и не е чак толкова завлдяващо както да четеш.
Аgree! Mи аз обичам филмирани книги.. Интересно ми е как е изопачено! Особено тия на Ст. Кинг!