Avril Lavigne Forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Avril Lavigne Forums

http://personally-creation.nice-board.com/index.htm

ИндексЗбИжЗИЙТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Филмираните книги

Go down 
+2
HoT_BeBzZzZ
Джейн
6 posters
АвторСъобщение
Джейн
Чувствителен люляк™
Джейн

Брой мнения : 112
Registration date : 06.04.2007

Филмираните книги Empty
ПисанеЗаглавие: Филмираните книги   Филмираните книги Icon_minitimeПон Апр 09, 2007 10:07 am

Какво мислите за книгите,които са филмирани?
Гледате ли често такива и харесват ли ви?
Нещата по филма такива ли са,както сте си ги представяли,докато сте чели книгата?
Rolling Eyes
Върнете се в началото Go down
https://avril-entertainment.editboard.com
HoT_BeBzZzZ

HoT_BeBzZzZ

Брой мнения : 25
Registration date : 09.04.2007

Филмираните книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филмираните книги   Филмираните книги Icon_minitimeПон Апр 09, 2007 2:26 pm

Сигурно не е много добър пример,но вчера и онзи ден гледах двете части на филма ,,10-тте Божи заповеди" да ви кажа честно личеше си че е направен от американци само се мляскаха в тоя филм и имаше много промени от Библията.Но честно казано във филмите са много по различни представите и на някой са много добре представени с ефекти ..с малко компютърна техника Laughing.Така че не се оплаквам (пак се впуснах в размисли МЛЪКВАМ)
Hilary Duff

Hilary Duff

Брой мнения : 88
Registration date : 07.04.2007

Филмираните книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филмираните книги   Филмираните книги Icon_minitimeПон Апр 09, 2007 2:46 pm

Ами...съкръщават доста от нещата в книгата,които пнякога са важни...променят повечето неща както им падне...накрая половината книга е редактирана...иначе не са токкова лоши филмчетата!
Джейн
Чувствителен люляк™
Джейн

Брой мнения : 112

Филмираните книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филмираните книги   Филмираните книги Icon_minitimeПон Апр 09, 2007 2:58 pm

На мен общо взето ми е интересно да гледам филми,които са правени по книга,която съм чела...Е,накрая оставам разочарована разбира се Laughing и през целия филм повтарям:"В книгата не е така,пък!"...доста от нещата изопачават,съкращават и..все подобни измислици... Rolling Eyes
https://avril-entertainment.editboard.com
MurderDoll
Heartless Street Soldier
MurderDoll

Брой мнения : 37
Registration date : 10.04.2007

Филмираните книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филмираните книги   Филмираните книги Icon_minitimeВто Апр 10, 2007 9:54 pm

Джейн написа:
На мен общо взето ми е интересно да гледам филми,които са правени по книга,която съм чела...Е,накрая оставам разочарована разбира се Laughing и през целия филм повтарям:"В книгата не е така,пък!"...доста от нещата изопачават,съкращават и..все подобни измислици... Rolling Eyes

О и аз съм така.На Хари Потър особено Very Happy .Гледах преди около седмица Ерагон ами нищо общо с книгата няма...мноого се ядосвах...те направо са се оляли.Верно ако не си чел книгата филма верочтно ще ти хареса, но аз се разочаровах много.От всички филми по книги, които съм гледала мисля, че най-много ми харесва "Властелина на пръстените".
PlaY*GirL
Приятелка на дявола
PlaY*GirL

Брой мнения : 28

Филмираните книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филмираните книги   Филмираните книги Icon_minitimeПон Апр 16, 2007 2:09 pm

Според мен е по-добре първо да прочетеш книгата и тогава да я гледаш, за да видиш как са я изопачили.С книгите е по-яко, защото сам си представяш обстановката, а на филм я гледаш и не е чак толкова завлдяващо както да четеш. Wink Surprised
Feronia

Feronia

Брой мнения : 10
Registration date : 23.04.2007

Филмираните книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филмираните книги   Филмираните книги Icon_minitimeПон Апр 23, 2007 9:25 pm

PlaY*GirL написа:
Според мен е по-добре първо да прочетеш книгата и тогава да я гледаш, за да видиш как са я изопачили.С книгите е по-яко, защото сам си представяш обстановката, а на филм я гледаш и не е чак толкова завлдяващо както да четеш. Wink Surprised

Аgree!
Mи аз обичам филмирани книги.. Интересно ми е как е изопачено! Особено тия на Ст. Кинг!
Sponsored content

Филмираните книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филмираните книги   Филмираните книги Icon_minitime

Филмираните книги
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Avril Lavigne Forums :: -=Свободна зона=- :: Книги-
Идете на: