В датабазата на сайта на BMI (американска муз. организация, включваща повече от 300,000 композитори, автори на песни и издатели на музика) са се появили 5 нови песни, чиито автор е Кели, т.е. някоя издателска компания е взела авторски права над тези песни. Това НЕ означава, че песните със сигурност ще се появят на новия албум и въобще някога ще ги чуем, но поне се знае със сигурност, че наистина съществуват след като вече има автроски права над тях.
CAN I HAVE A KISS
Songwriter/Composer
BAKER DWIGHT A
CLARKSON KELLY BRIANNE
MESSER JAMES PATRICK
HOLE
Songwriter/Composer
BAKER DWIGHT A
CLARKSON KELLY BRIANNE
MESSER JAMES PATRICK
HOW I FEEL
Songwriter/Composer
BAKER DWIGHT A
CLARKSON KELLY BRIANNE
MESSER JAMES PATRICK
JUDAS
Songwriter/Composer
BAKER DWIGHT A
CLARKSON KELLY BRIANNE
MESSER JAMES PATRICK
LONELY NIGHTS
Songwriter/Composer
CLARKSON KELLY BRIANNE
GOFFIN GERRY M
GOLDBERG BARRY JOSEPH
Веднага познах името двама от другите автори:
JAMES MESSER (по средата на ТАЗИ снимка) е Джими, един от китаристите на Кели и е в групата й от няколко години. Яко е, че работи по новия материал с пичовете от групата й
Ако сте чели биографията на Кели в сайта, може би ще си спомните, че преди да участва в Idol, тя се е преместила за няколко месеца в Ел Ей, работейки като беквокалистка и записвайки демота. През тези месеци е работила с GERRY GOFFIN, който е един от авторите на Lonely Nights. Джери Гофин е много известен автор на песни и бивш съпруг на Карол Кинг - той е автора на Natural Woman, която е била изпята първо от Карол Кинг, след това от Арита Франклин и най-накрая Кели й направи кавър на Idol.
Имената на новите песни определено звучат интригуващи... ето моите (некадърни) предположения за тях:
Can I Have A Kiss ми звучи като някое бързо и секси парче тип Yeah и Come Here...хмм, това опредлено ме заинтригува...
Hole ми звучи като някоя песен с повечко рок като Addicted или Hear Me. Ако наистина е така, горещо се надявам да бъде записана на албума
За How I Feel имам две предположения: или емоционална балада, или бърз и яростен забивач от сорта на Since U Been Gone с тематика "ти пет пари не даваш за това как аз се чувствам". Надявам се да е по-скоро първото.
Единственото заглавие, което не ми подтиква никакви идеи е Judas. Честно казано, първия път като го прочетох се сетих за джедайте от Star Wars, след това се сетих за групата Judas Priest, най-накрая зацепих, че трябва да става дума за Юда от Библията Но всъщност това, че заглавието не ми дава никакви идеи е супер, защото обичам песни с по-особени имена, защото там често тематиката е доста по-оригинална и интересна - примери: Smells Like Teen Spirit на Nirvana, Ellsworth на Rascal Flatts или Smooth Criminal на Майкъл Джексън.
Кели беше номинирана за MEJOR ARTISTA POP INTERNATIONAL на Латинските Видео Музикални Награди на Мтв за Южна Америка, които се проведоха на 19 октомври в Мексико Сити, но Роби Уилямс е победил в категорията.
MEJOR ARTISTA POP INTERNATIONAL
KELLY CLARKSON
MADONNA
NELLY FURTADO
ASHLEE SIMPSON
ROBBIE WILLIAMS
Харесвам много гласа и сценичното присъствие на Роби, макар че не ми допада продукцията на повечето му песни и последния му албум ми беше доста скучен, но като цяло го харесвам. Нито Кели е "sore loser", нито феновете й, така че без горчилка казвам поздравления на г-н Уилямс (и искрени пожелания следващия му албум да е по-добър хех)
Кели спечели BEST POP INTERNATIONAL и BEST FEMALE INTERNATIONAL наградите на белгийските TMF Награди 2006! Миналата година Кели спечели Best New Artist на същите награди.
Ето резултатите от гласуването на фенове:
Best Female Internationaal
1. Kelly Clarkson (42.7%)
2. Anouk (22.7%)
3. Christina Aguilera (20.7%)
4. Pink (14%)
Best Pop Internationaal
1. Kelly Clarkson (30%)
2. Rihanna (28%)
3. Pussycat Dolls (23.3%)
4. Robbie Williams (18.6%)
Браво Кели! Дори когато албумът ти е на почти 2 годинки, ти пак риташ задници на награди и при това интернационални, а не само на американските! Освен това е победила корава конкуренция - Кристина Агилера и Пинк (имам само за тези две дами), Роби Уилямс, който е огромен в Европа и - колкото и да са ми неприятни следващите две имена - Риана и Pussycat Dolls!
БРАВО КЕЛИ! :big_smile