Брой мнения : 112 Age : 31 Registration date : 06.04.2007
Заглавие: Историята на ника ви Пет Апр 06, 2007 4:35 pm
От къде идва никът ви?Има ли си някаква по-специална история или вие сте си го измислили? Моят е от една любима героиня от книга Книгата е "Кралица за девет дни"
HoT_BeBzZzZ
Брой мнения : 25 Registration date : 09.04.2007
Заглавие: Re: Историята на ника ви Пон Апр 09, 2007 5:24 pm
Един хладен зимен ден аз не можех да си измисля име за скайпа Разчегъртах (ако мога така да се изразя) няколко приятелки да мислят.По едно време момиче на име Ванина започна да ме стреля с никове които не харесвах ...е съчетах две половинки от ник и стана "великото" hot bebzzz.Оттам нататък си слагах долни черти,големи и малки букви и т.н. Името ми хареса и си го сложих и в няколко форумчета .Това е моята историйка
MurderDoll Heartless Street Soldier
Брой мнения : 37 Age : 33 Registration date : 10.04.2007
Заглавие: Re: Историята на ника ви Вто Апр 10, 2007 8:34 pm
Амии моя Кукла обиец я мислих 100 години 'щото в Л2 вече имах xTh3Ang3l имах и Th3Dr3am3r и мислих нещо с обиец и се сетих за Кукла обиец обаче в Л2 на бг не става и за т'ва на енгл. го написах и така се получи...
~KaSsIdI
Брой мнения : 19 Registration date : 06.04.2007
Заглавие: Re: Историята на ника ви Чет Апр 12, 2007 6:55 pm
Ами ника в скайпа ми е Касиди Видях го бяла някъде и си го сложих Сега вече много хора ме познават като Касиди и няма смисъл да си слагам нов А това с малките, големите букви... Ами окраса просто сложих малко
PlaY*GirL Приятелка на дявола
Брой мнения : 28 Registration date : 06.04.2007
Заглавие: Re: Историята на ника ви Нед Апр 15, 2007 4:52 pm
Честно казано и представа си нямам как го измъдрих тоя "прекрасен" ник.Сега вече е малко противен и се чудя как да го сменя.Този ник първо използвах в CS.
flora Барби
Брой мнения : 15 Localisation : алфея Registration date : 19.05.2007
Заглавие: Re: Историята на ника ви Пон Май 21, 2007 12:06 pm
Моя идва от уинкс, защото я харесвам.
Моля те пиши грамотно.Изречението започва с главна буква и пред защото има запетая, a накрая има точка. ПлеЙ~
little_crow -Me7al Kitty-
Брой мнения : 29 Age : 31 Localisation : Far Away Registration date : 06.06.2007
Заглавие: Re: Историята на ника ви Сря Юни 06, 2007 5:50 pm
Всъщост историйката не е много интересна. Преди се пишех lucky_bo, но станах метълка и ми трябваше нов, готически ник .Правих рег в Ев-бг.ком и изведнъж ми дойде little_crow. Иначе можа да ме намерите с никове Raven & Minna
poison_girl_13 -І-FuCk!nG dR3Am!nG-І-
Брой мнения : 13 Age : 30 Registration date : 17.06.2007
Заглавие: Re: Историята на ника ви Нед Юни 17, 2007 5:49 pm
Ми начи общо взето e кратко.Станах фенка на HIM и реших да се регна във един форум на групата.Трябваше да си измисля уБъВО име, което да се свързва със групата и се сетих за песента им - Poison girl.Сложих една долна черта и го написах, ама беше заето.Реших да напиша и годините си след това и така се получи...И без това беше впреме да си сменям ника, така че го написах и в още няколко форума + този